145 DE POLIȚIȘTI, AVANSAȚI ÎN GRAD LA BUZĂU

0

Cu o zi înainte de Ziua Poliţiei Române, 145 de polițiști au fost avansați în grad la Buzău, în cadrul unei festivități organizate în Sala Mare a Consiliului Judeţean. Este vorba despre 91 de agenți de Poliție și 53 de ofițeri care au fost înaintați în grad la termen, dar și despre o avansare la excepțional. Subcomisarul Iulian Șerban, adjunct al șefului Poliției Municipiului Rm. Sărat, a fost înaintat în gradul de comisar.

„Polițistul Anului” a fost desemnat agentul de ordine publică Ion Apostoiu, de la Poliția Municipiului Râmnicu Sărat, care, deși se afla în timpul liber, a reușit să prindă și să încătușeze trei infractori periculoși specializați în spargerea de bancomate.

politistul anului 2017

La festivitatea de astăzi au fost invitați primarul municipiului, Constantin Toma, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, subprefectul Sorin Gheorghe, comandantul Garnizoanei Buzău, generalul Lucian Foca, inspectorul-șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi, colonelul Florin Micheten, dar și președintele Tribunalului Buzău, judecătorul Valentin Barbu și prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Valerică Văsîi. Șeful IPJ Buzău, comisarul șef Laurențiu Pantazi a acordat și două distincții speciale procurorului Valerică Văsîi și generalului Lucian Foca.

vasai, barbu, neagu, pantazi

 

Share.

About Author

Leave A Reply