11 December 2017

A MURIT PREOTUL IOAN DUMITRAN

By on November 30, 2017
parintele dumitran

O veste tristă a îndoliat astăzi Buzăul. Unul dintre cei mai cunoscuți preoți, părintele Ioan Dumitran, a murit în zorii acestei zile, în secția ATI a Spitalului Județean, răpus de o afecțiune cardiacă. Se pensionase de trei ani, dar a mai slujit o vreme la subsolul Catedralei Copiilor, și nu în Biserica Sfinții Îngeri, unde slujise o viață. Trista veste a fost comunicată de părintele Iulius Negoiță, pe pagina sa de Facebook.

“Astazi, in zi de mare sarbatoare, parintele Ioan Dumitran a trecut la cele vesnice. Originar din satul Gheraseni, jud. Buzau, parintele a absolvit Institutul Teolofic din Bucuresti. In ultima perioada, inainte de pensionare, a fost preot la Parohia Sfintii Ingeri si protopop. A fost implicat in viata publica si politica, ocupand un post de consilier local si editand o lucrare de morala crestina. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Slujba va avea loc sâmbătă. Părintele se va odihni pentru vecie în curtea Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Gherăseni.”

One Comment

  1. Doinita

    December 3, 2017 at 11:44 pm

    D-zeu Sa-l odihneasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *