ACCIDENT AVIATIC ÎN APROPIERE DE NEHOIU. PILOTUL ȘI O ALTĂ PERSOANĂ ȘI-AU PIERDUT VIAȚA

0

 

Accident aviatic în apropiere de orașul Nehoiu, într-o zonă greu accesibilă. Un avion de mici dimensiuni, model Technam T 2008, produs în Italia, s-a prăbuşit, iar pilotul și o altă persoană aflată la bordul aparatului de zbor şi-au pierdut viaţa în urma impactului. Accidentul a fost anunțat la 112, în jurul orei 15.35, de un localnic.

La fața locului au plecat imediat numeroase echipe ale pompierilor, ambulanței, jandarmeriei, poliției, ajutați de localnici coordonați de primarul orașului Nehoiu. Nu s-a raportat niciun survol în zona respectivă, am contactat autoritățile aeronautice și nu era vorba de niciun zbor oficial în zonă (…) Nu ştiu cine le-a dat aprobare de zbor, vremea era absolut imposibilă, ploua şi plafonul de nori era foarte jos”, a declarat Gabriel Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău.

Potrivit News.ro, pilotul era omul de afaceri din Cluj Mihai Covaciu, iar cealaltă persoană, Liviu Bucăţică, fratele Corinei Martin, preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România.

Avionul lui Covaciu a decolat de la Ghimbav și trebuia să ajungă la Constanța, deoarece cei doi urmau să viziteze o locuință pentru o tranzacție imobiliară. La scurt timp după decolare, aparatul de zbor a dispărut de pe radar.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Foto: www.realitatea.net

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply