ALEGERI LA PNL BUZĂU. FOSTUL DEPUTAT ERLAND COCEI VREA FUNCȚIA DE PRIM VICEPREȘEDINTE

1
Alegeri mâine, în filiala locală a PNL. Ședința Comitetul de Coordonare Județean va avea loc în Sala Mare a Consiliului Județean și vor participa aproximativ 240 de persoane, membri de drept și membri aleși de către birourile politice locale. La funcția de Președinte candidează: Romanescu Cristinel, Pâslaru Georgeta, Sălcuțan Alexandru Lucian, Zoican Adrian, proaspăt ales președinte al Organizației municipale.  Și-au mai depus candidatura Nicolae Ion și Alin Văleanu, însă cele două candidaturi au fost respinse deoarece nu au îndeplinit condițiile statutare și stabilite prin decizia Biroului Politic Național.
La funcția de Prim Vicepreședinte s-au înscris șapte candidați: Babiuc Emilia, Florescu Raul Ion, Iuga Ionuț Ciprian, Erland Cocei (fost deputat de Buzău în legislatura trecută), Calotă Georgian, Ene Ion și Alin Văleanu, acesta din urmă fiind respins în baza acelorasi condiții statutare și stabilite prin decizia Biroului Politic Național.
Pentru cele opt funcții de Vicepreședinte s-au înscris 28 de membri, în timp ce pe cele 15 funcții de membri vor candida 61 de liberali.
Lupta cea mai interesantă se va da între actualul președinte, deputatul Cristinel Romanescu, și medicul Adrian Zoican, adus la partid de fostul președinte Dorin Bădulescu, acum senator PMP de Buzău.
Share.

About Author

1 Comment

  1. Imi cer scuze pentru intarzierea cu care va dau un drept la replica la acest articol,dar acum am cirit intamplator articolul dvs.
    Referiror la respingerea candidaturii mele la presidentia PNL Buzau,tin sa va mentionez faptul ca ea nu a fost respinsa de Biroul Politic National la PNl cum se mentioneaza in articolul dvs. ,ci de o “” Comisie de Organizate A Alegrilor”” formata din trei pensionari fosti militari ,cu pensii speciale ,care stau aciuiti la partid pentru a mai “ciupi ceva”(un consiliu de administratie ,un consilier local…),si secretara partidului.
    Ei sunt cei care reprezinta liberalismul in Buzau,reprezinta mediul de afaceri,antrprenoriatul,micii si marii intreprinzatori,oamenii cu viziuninliberale.
    Asta este de fapt morivul pr care PNL Buzau,care este de fapt o aripa a PSD ului,a ajuns la 9 %, si va avea soarta PNT CD ului, in curand.,ultimul loc la nivel national.
    Este normal ca oamenii cu structuri,oamenii cu initiativa ,cu biziuni liberale sa fie indepartati.

Leave A Reply