ATENȚIE LA ROIURILE DE ALBINE DIN CRÂNG!

0

Muncitorii de la Urbis Serv, care toaletau în această după-amiază copacii seculari din Crâng, au fost atacați de un roi de albine. Speriați, aceștia au sunat la 112. În zonă a fost trimis un echipaj de jandarmi, care a izolat zona și a chemat un apicultor pentru a liniști albinele. Nu este pentru prima dată când acestea atacă în Crâng. Anul trecut, tot în luna august, un buzoian îi semnala primarului Toma că a fost atacat de un roi de albine. Șeful din Palatul Comunal îi spunea atunci că speră să fie un eveniment izolat.

Buna ziua domnule primar,vreau sa va spun ca ieri in parcul crang am fost atacat de un roi de albine,plimbandu-ma pur si simplu (vizavi de zona unde joaca pensionarii table,sah).M-am ales cu 8 intepaturi dar ma bucur ca nu a fost un copilas in locul meu!Cred ca ar fi bine sa dam cu ceva pentru insecte ,mai ales pe caldurile astea….au luat-o razna!

Raspunsul primarului

17 August 2017
Am avut deja actiune impotriva tantarilor, inclusiv in parcul Cring. Sper ca ce vi s-a intamplat sa fie doar un eveniment izolat, daca se vor mai ivi cazuri vom vorbi cu specialisti in apicultura.

Va multumesc! 
Share.

About Author

Leave A Reply