BĂDULESCU ȘI MOCANU AU SCHIMBAT MERSUL TRENURILOR

0

Senatorul Dorin Bădulescu și deputatul Adrian Mocanu, “capii” de acum ai ALDE Buzău, susțin într-un comunicat de presă că, “după mai bine de un an de muncă pe acest palier”, au reușit să modifice noul mers al trenurilor prin reluarea circulației pe ruta Făurei –Urziceni, care tranzitează și sudul județului Buzău. Astfel la Pogoanele, orașul natal al senatorului Bădulescu, vor opri patru trenuri.

Duminica, 9 decembrie a.c., a intrat in vigoare noul mers al trenurilor. Printre schimbarile efectruate de CFR Calatori se numara si reluarea circulatiei pe ruta Faurei –Urziceni care tranziteaza si sudul judetului Buzau. Aceasta reluare a traficului este rezultatul demersurilor intreprinse de parlamentarii ALDE Buzau, Adrian Mocanu si Dorin Badulescu care au militat pentru realizarea acestui deziderat al cetatenilor din sudul si estul judetului Buzau.

Audientele, memoriile si solicitarile cetatenilor si-au gasit ecoul in demersurile efectuate de cei doi parlamentari buzoieni care dupa mai bine de un an de munca pe acest palier au reusit sa convinga autoritatile responsabile de necesitatea ca sudul judetului Buzau sa revina in circuitul feroviar al CFR.

Doua perechi de trenuri vor opri in orasul Pogoanele conform noului mers al trenurilor:

IR 1771 cu plecare din Bucuresti Nord la 6,35 si sosire in Galati la 10.18

IR 1775 cu plecare din Bucuresti Nord la 19,20 si sosire in Galati la 23.12

IR 1770 cu plecare din Galati la 5,00 si sosire in Bucuresti Nord la 8,45

 IR 1774 cu plecare din Galati la 19,40 si sosire in Bucuresti Nord la 23,32.

                                                        Senator Dorin Valeriu Bădulescu

                                                        Deputat Adrian Mocanu

Share.

About Author

Leave A Reply