CE MESAJ LE-A TRANSMIS ANDI CRISTEA BUZOIENILOR

0

 

Andi Cristea, tânărul buzoian care a reprezentat România în Parlamentul European în legislatura trecută, a ratat șansa de a-și duce proiectele mai departe, scorul obținut de PSD duminică poziționându-l pe un loc neeligibil. Cu o carieră impresionantă în politică, Andi Cristea dovedește, prin mesajul postat pe pagina sa de Facebook, că acceptă cu eleganță și luciditatea eșecul de la alegerile europarlamentare.

Va multumesc tuturor!

Vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot, pentru sansa de a fi europarlamentar: cand am intrat in PE in 2014 a fost strans.

Viata este ciclica, exista ridicare si coborare, nu poti fi mereu pe val, facem o pauza pana la valul urmator. Multumesc colegilor din PSD pentru sprijinul lor, este o onoare sa facem echipa, in plan local (salutari cu drag buzoienilor mei!), in plan national, si, prin natura muncii, in plan european!

Multumesc mult familiei pentru sprijin, rabdare si pentru faptul ca ma ajuta mereu sa inteleg adevaratele prioritati in viata.

Multumesc romanilor care ne-au votat dar si celor care nu ne-au votat, o lectie exista mereu, conteaza sa o accepti elegant si cu invataturi, pe model european.

Tinem aproape, destinul european si national al Romaniei continua in lunile si anii urmatori si intentionez sa raman un coechipier de incredere si un actor implicat.

O zi buna tuturor si multumesc inca o data!

Share.

About Author

Leave A Reply