Cetățean german, prins gonind cu 178 km/h în apropiere de Racovițeni

0

În ultimele 72 de ore, poliţiştii buzoieni au dat 586 de amenzi pentru abateri la regimul circulaţiei, au reținut 52 de permise de conducere și au întocmit 4 dosare penale. 282 de șoferi au fost prinși gonind pe șoselele județului. Cele mai mari viteze, 178 km/h și 169 km/h, au fost înregistrate în afara localității Racovițeni și în localitatea Măgura, la volanul celor două autoturisme fiind un cetățean german de 47 de ani, respectiv un buzoian de 29 de ani. Pe lângă punctele – amendă ce le-au fost aplicate, împotriva a 25 de conducători auto a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării.
În alte 27 de situații ce au impus reținerea permisului de conducere a fost vorba despre nerespectarea regulilor privind depăşirea, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor sau autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar și pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
De asemenea, poliţiştii au întocmit şi 4 dosare penale, 3 dintre acestea avându-i ca protagoniști pe șoferii care s-au urcat băuți la volan.
Cea mai mare valoare indicată de aparatul etilotest a fost de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul unui bărbat de 45 de ani din comuna Vadu Pașii, care a fost oprit de polițiști pe raza localității de domiciliu.

Share.

About Author

Leave A Reply