CIOLACU, ALES CHESTOR AL CAMEREI DEPUTAȚILOR

0

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a primit o nouă funcție în conducerea Camerei Deputaților, pe cea de chestor, deși s-a aflat în tabăra fostului premier Mihai Tudose. Ciolacu a mai deținut funcția de secretar al Camerei până la învestirea sa ca vicepremier. Astăzi, colegii săi, cu acceptul lui Liviu Dragnea, l-au votat chestor. Astfel, cu 218 voturi ‘pentru’ şi 34 ‘împotrivă’, noua componenţă a Biroului permanent, pentru prima sesiune parlamentară a anului 2018, este: PSD – preşedinte – Liviu Dragnea, vicepreşedinţi – Florin Iordache, Carmen Mihălcescu, Gabriel Vlase, secretari – Mircea Drăghici şi Georgian Pop, chestor – Marcel Ciolacu, iar de la  PNL vor fi: vicepreşedinte – Ben Oni Ardelean și secretar – Cristan Buican. Din Biroului permanent al Camerei vor mai face parte parte: Cristian Seidler (USR) – secretar, Seres Denes (UDMR) – chestor şi Andrei Gerea (ALDE) – chestor. Din partea grupului minorităţilor naţionale va fi chestor Dragoş Zisopol. Lista privind componenţa Biroului permanent a fost supusă votului secret cu bile.

După alegerea sa în funcția de chestor al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa Facebook că din această nouă postură va urmări cu atenție proiectele care vizează Buzăul.

“Noua sesiune parlamentară care începe astăzi se anunță una extrem de încărcată, cu multe priorități legislative atât pe zona socială, cât și pentru stimularea investițiilor și a mediului de afaceri. Românii așteaptă rezultate și performanță, de aceea această sesiune trebuie tratată cu foarte multă responsabilitate.

Personal, voi urmări cu atenție toate proiectele care vizează dezvoltarea României și a județului Buzău, inclusiv din noua postură de chestor al Camerei Deputaților, în care am fost învestit prin încrederea colegilor mei”.

Share.

About Author

Leave A Reply