CIOLACU, ULTIMA ZI ÎN FRUNTEA MINISTERULUI APĂRĂRII

0

Liderii PSD s-au reunit astăzi la Parlament, într-o şedinţă lărgită a Biroului Politic Naţional, în urma căreia preşedintele Liviu Dragnea a anunțat numele viitorului ministru al Apărării. Acesta este Mihai Fifor, are 47 de ani, este senator de Arad şi a condus din iunie ministerul Economiei, în subordinea căruia se află mai multe companii naţionale de armament care au negociat în ultima vreme contracte cu firme străine interesate să producă echipamente militare în România.

Mihai-Viorel Fifor

Absolvent de filosofie și cu doctorat în antropologie socială, el a fost refuzat de președintele Iohannis în 2015, când premierul de atunci Victor Ponta l-a propus ca ministru al Transporturilor. El a absolvit în 2009 cursul “Securitate și buna guvernare” la Colegiul Național de Apărare, precum și Colegiul Național de Afaceri Interne.

Vicepremierul Marcel Ciolacu, cel care a asigurat interimatul la acest minister, îi urează pe Facebook mult succes lui Fifor.

În ultima zi ca ministru interimar al Apărării Naționale, am avut plăcerea să-l primesc la sediul MAPN, pe domnul Damir Krstičević, Viceprim-ministru și ministru al Apărării din Croația.

Am discutat despre perspectivele intensificării cooperării militare bilaterale, mai ales în contextul Alianței Nord-Atlantice și al Uniunii Europene. De asemenea, am semnat un Memorandum de înțelegere între Guvernul României și Guvernul Croației privind asigurarea reciprocă a sprijinului națiunii gazdă în vederea desfășurării unor exerciții și operațiuni comune.

ciolacu 3

Îi urez succes noului ministru al apărării naționale, Mihai Fifor, care sunt convins că va face o treabă foarte bună în această nouă funcție!

Share.

About Author

Leave A Reply