DEPUTATA IONELA DOBRICĂ, PUSĂ DE ȘEFUL DE PARTID SĂ TOACE VARZĂ LA SĂPOCA

0

După un final de săptămână extrem de tensionat în partid, parlamentarii PSD de Buzău au venit de la București și s-au relaxat duminică la Săpoca, la serbarea folclorică  “Parada Gospodarilor”, unde pe scenă au urcat 19 artiști buzoieni. Femeile s-au întrecut la gătit, proba din acest an fiind varză cu carne de porc și afumătură. La provocarea șefului de partid, Marcel Ciolacu, deputata Ionela Dobrică s-a înscris la proba de tocat varză, care nu a deranjat-o deloc, dovadă mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Comuna Săpoca a găzduit astăzi “Parada Gospodarilor”, o serbare folclorică dedicată în acest an Centenarului Marii Uniri.

În fiecare an aici are loc un concurs de gatit. Anul acesta, la provocarea domnului președinte Ion Marcel Ciolacu, m-am alăturat gospodinelor din comuna Săpoca la proba de tocat varză, moment în care am fost supravegheată cu atenție de colegii Sorin Lazar și Danut Pale😁

Felicit organizatorii acestui eveniment pentru faptul că în fiecare an își arată aprecierea și respectul față de munca gospodarilor din comună și le mulțumesc pentru invitația de a participa la sărbătoarea lor.

În mijlocul gospodinelor s-a simțit bine și șeful PSD Buzău, Marcel Ciolacu, varza cu carne de porc și afumătură fiind pe placul său.

Am ales să-mi petrec prima parte a zilei de astăzi alături de colegii mei la Sărbătoarea comunei Săpoca. Și a meritat din plin, mai ales concursul de gătit varză cu carne de porc și afumătură 

Share.

About Author

Leave A Reply