DIRECȚIA SILVICĂ BUZĂU ÎȘI VINDE CANTOANELE ȘI O CABANĂ

1

Direcția Silvică Buzău a scos la licitație sediile a 7 cantoane silvice, o cabană și fostul sediu al Ocolului Silvic Nehoiașu. Cantoanele sunt la Crângu Ursului, Hârboca, Trestia, Măceșu, Benedik, Mușa Păstrăvarie și Coapcelu, iar cabana, la Terca. Pe aceasta din urmă Direcția Silvică Buzău vrea să obțină doar 9.750 de lei, preț fără TVA.  Licitația va avea loc pe 27 martie. Directorul Cornel Pitiș spune că a decis să vândă aceste active, deoarece nu mai erau folosite de aproape 10 ani. „Este a treia oară când le scoatem la licitație. Sunt clădiri vechi de 50-60 de ani. Dacă erau atractive, nu le mai licitam acum. Încercăm să le valorificăm, deoarece se degradează și oricum nu le mai folosim, deoarece nu mai avem în zonele respective păduri în administrare, iar numărul pădurarilor a scăzut de la 280 la 131 în ultimii ani”. Cel mai scump imobil scos la licitație de Direcția Silvică este fostul sediu al Ocolului Silvic Nehoiașu, prețul de pornire fiind 292.000 lei, fără TVA.

Share.

About Author

1 Comment

 1. radu Ispirescu on

  Buna!
  Va rog sa ma sprijiniti intru achizitionarea unui Canton silvic,
  pe care sa l pot amenaja pentru elevii orfani ai Centrului Scolar de Educatie incluziva,Buzau.Scoala nostra are elevi cu deficiente psihice -234 de elevi,din care 67 sunt si ORFANI;ei stau de la nastere pana la 18 ani,NUMAI in Orfelinat.
  De aceea,in calitate de slujbas al acestor Copii Nenorocosi incerc,de 30 de ani sa le aduc putina bucurie,prin ai scoate de pe Betoanele institutiei,la AER,in tara minunilor vacante,sau de sarbatori.Poate ne sprijiniti in implinirea acestui VIS.

  Cu incredere,Director,Prof Radu Ispirescu

Leave A Reply