GREBĂNU, COMUNA ÎN CARE RĂZBOIUL ALDE – PSD “COSTĂ” 14 MILIOANE DE EURO

0

Comuna Grebănu este primul exemplu în care ALDE, condus la Buzău de Adrian Mocanu, sabotează sistematic PSD, deși, teoretic, guvernează împreună România. Pentru a i se împotrivi primarului social-democrat Gheorghe Stanciu, viceprimarul Ion Zainea (ALDE) s-a aliat cu PNL în Consiliul Local și au trântit la vot un proiect cu finanțare europeană în valoare de 14 milioane de euro pentru reabilitarea sistemului de apă şi canalizare din comună, inițiat de Compania de Apă. În timp ce liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a făcut astăzi un apel pe pagina sa de Facebook la consilierii sabotori (PNL și ALDE) să dovedească responsabilitate și acțiune în interes public, liderul ALDE Buzău a sărit în apărarea Armatei, tot pe Facebook, pe motiv “trebuie să fie o zonă de maxim respect, nu latrina politicienilor!”.

Deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău:

A sacrifica dezvoltarea propriei tale comunități pentru interese și ambiții politice mărunte este pur și simplu meschin!

Fac un apel la consilierii locali de la PNL și ALDE care blochează deliberat această investiție de milioane de euro pentru comuna Grebănu să înțeleagă bine faptul că oamenii care i-au votat așteaptă de la ei responsabilitate și acțiune în interes public. Sper să nu avem neplăcuta surpriză să vedem că aceasta va fi singura comună în care nu se va implementa acest proiect fundamental de 300 de milioane de euro prin care se va introduce apă și canalizare pe întreg județul Buzău. Ar fi o bătaie de joc fără margini, atât la adresa cetățenilor, cât și a primarilor și a tuturor celorlalți care ne-am luptat să facem acest proiect pentru buzoieni.

Deputatul Adrian Mocanu, liderul ALDE Buzău, a ignorat subiectul Grebănu, preferând o postare pe pagina sa de Facebook cu privire la Armată:

Pentru orice țară normală, Armata nu este subiect de ceartă pe maidanul politic. Armata trebuie să fie o zonă de maxim respect, nu latrina politicienilor! Nu este cazul în România, unde președintele Iohannis își permite să încalce legea și procedurile referitoare la numirea Șefului Statului Major al Apărării. Decizia Ministerului Apărării de a iniția procedura pentru apărarea în instanță a ordinii de drept este una corectă și necesară.

Share.

About Author

Leave A Reply