KAUFLAND ȘI-A DESCHIS AL DOILEA MAGAZIN LA BUZĂU

0

Kaufland România a inaugurat astăzi, doar în prezența presei și a oficialităților locale, un nou magazin în Buzău, acesta fiind cel de-al doilea din oraș. Astfel, la nivel național, Kaufland ajunge la o rețea de 118 hipermarket-uri. Buzoienii vor putea face cumpărături începând de mâine, 31 ianuarie.

Prin deschiderea acestui nou magazin, compania creează peste 100 de noi locuri de muncă în Buzău și sprijină astfel dezvoltarea comunității locale, consolidându-și poziția în topul celor mai mari angajatori din țară. Noul hipermarket este situat pe Bulevardul Unirii, nr. 1, iar programul de lucru este de la 7.30 la 22.00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00. Suprafața de vânzare este de 2.380 metri pătrați, iar suprafața totală măsoară 4600 de metri pătrați. Parcarea oferă 203 de locuri pentru mașini și este prevăzută și cu rasteluri pentru biciclete.

Magazinul din Buzău beneficiază de cel mai nou și modern design, implementat recent de Kaufland România în cadrul procesului național de modernizare a rețelei, pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături simplificată, mai rapidă și mai plăcută. În plus, noua amenajare integrează și soluții care facilitează navigarea clienților prin magazin, cum ar fi scurtăturile create printre raioane și pictogramele ce semnalizează diferitele categorii de alimente de la raft.

Mai mult, fiindcă protecția mediului înconjurător este un aspect esențial pentru Kaufland, și acest hipermarket funcționează folosind tehnologii verzi, având integrată o instalație de încălzire ecologică – un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu.

Design-ul spațiului influențează mult calitatea timpului petrecut la cumpărături, așadar, de astăzi întâmpinăm buzoienii cu un nou magazin colorat, modern și luminos. În acest an, compania Kaufland aniversează 50 de ani fresh în Europa și ne bucurăm că astăzi reușim să oferim clienților o experiență de cumpărături completă”, a declarat Valer Hancaș, Director Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

 

Share.

About Author

Leave A Reply