LISTA PSD BUZĂU PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE. NICIUN CANDIDAT IMPUS DE LA CENTRU

0

Peste 200 de delegați, respectiv primari, viceprimari, consilieri județeni, consilieri locali, precum și șefi de organizații, au participat astăzi, în sala mare a Consiliului Județean, la ședința Comitetului Executiv Judeţean lărgit a PSD Buzău, principala temă fiind votarea listei de candidaturi pentru alegerile parlamentare din această iarnă. Nu există niciun candidat impus de la Centru, iar componența listei diferă parțial de cea vehiculată până acum de presă.
psd-1
Iată candidații PSD:

Camera Deputaţilor:

1. Ion Marcel Ciolacu, deputat, preşedinte PSD Buzău

2. Sorin N. Lazăr, vicepreşedinte ANRP

3. Ionela Viorela Dobrică, preşedinta TSD Buzău;

4. Radu Sebastian, consilier personal al primarului municipiului Buzău

5. Pale Dănuţ, medic veterinar

6. Pricop Karmencita, preşedinta organizaţiei de femei PSD, medic

7. Muzgoci Doru, consilier judeţean

8. Stoica Alexandru, preşedinte TSD Pănătău

9. Ceparu Florin, consilier Primăria municipiului Râmnicu Sărat

 

Senat:

1.  Lucian Romaşcanu, purtător de cuvânt PSD Buzău, consilier pe probleme economice al primarului municipiului Buzău

2. Liliana Sbirnea, consilier local Primăria municipiului Râmnicu Sărat

3.  Laurenţiu Cristinel Ţepelus, consilier municipal, director adjunct al Colegiului Naţional „B.P. Hasdeu” Buzău

4. Victor Ioniţă, medic, consilier municipal

5.  Alexandru Buşcu, ofiţer de aviaţie 

Vezi aici CV-urile candidaților PSD la alegerile parlamentare
Lista a fost votată de delegații convocați astăzi și va fi înaintată la Centru, urmând să primească girul Comitetului Executiv Central ce se va reuni săptămâna viitoare, pe 20 octombrie.
ciolacu1
Deputatul Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, a declarat că lista este una echilibrată și nu conține nume care au venit pe ultima sută de metri să se înscrie pe liste. În PSD Buzău se militează pentru continuitate, astfel că Ciolacu își dorește să plece la București după alegerile din 11 decembrie cu încă șase parlamentari, iar după patru ani să se întoarcă la Buzău în formulă completă, nu ca acum, când a rămas singurul parlamentar PSD de Buzău, ceilalți fiind fie de import, fie excluși din partid.  “Eu cred că avem o listă echilibrată, o listă de viitor, cu oameni care au realizat ceva în viață. Nu aș vrea să nominalizez în mod special pe cineva. Cred că în acest moment PSD a intrat într-o normalitate. Avem candidați numai din interiorul partidului, oameni care nu au venit pe ultima sută de metri să se înscrie pe listă. Este, cu adevărat, pentru prima oară când avem doamne pe listă. Este pentru prima oară când avem tineri pe liste. Vorbesc în mod special de locurile eligibile. Avem doi candidați care au lucrat sau mai lucrează în structurile centrale și care au răspuns de relația cu Parlamentul. Sunt oameni cu experiență. Și, nu în ultimul rând, avem o listă de buzoieni. Sper să mă întorc și de la Comitetul Executiv Național tot cu aceeași listă de buzoieni. Am speranța că vor fi credibili în fața buzoienilor. Nu am căutat-o pe Irina Loghin, nici pe Benone Sinulescu, ca să ne ridice lista. Am venit pur și simplu cu oameni care doresc să facă politică, doresc să se implice și în primul rând să ajute buzoienii”, le-a spus jurnaliștilor șeful PSD Buzău.
Share.

About Author

Leave A Reply