11 December 2017

MARCEL GHEORGHE (80 DE ANI), CEL MAI VÂRSTNIC PARTICIPANT LA „URBAN VELO RACE” (video)

By on September 26, 2017
marcel gheorghe 1

Zeci de copii de toate vârstele, însoțiți de părinți, au fost duminică în Parcul Crâng pentru a se întrece la pedalat, în cadrul „Urban Velo Race”, concurs destinat promovării ciclismului și practicării sportului, în general, în rândul tinerilor și copiilor. Traseul a avut aproximativ 2 km și a fost parcurs de mai multe ori, în funcție de grupa de vârstă a participanților. Au concurat copii începând cu vârsta de 6 ani, dar și familii, precum și octogenarul Marcel Gheorghe, decanul de vârstă al competiției. Alături de cei înscriși în concurs s-au aflat permanent XC Riderii, care au dat dovadă, încă o dată, că sunt o echipă bine sincronizată, care poate dărui din voia bună și experiența ei și celorlalți.

poza4poza1poza3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Câștigătorii au primit premii din partea sponsorilor Elcargid – Skoda, Porcshe Bank si Global Cash & Carry. Le Big a asigurat punctul de alimentare si hidratare, iar tipografia Euro Print a oferit numerele, diplomele și materialele publiciare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *