PARCHETUL MILITAR VA ANCHETA MOARTEA MILITARULUI DE LA BOBOC ÎN TERIBILUL ACCIDENT DE ASEARĂ

0

 

Parchetul Militar Ploieşti a fost sesizat în urma teribilului accident petrecut aseară la 400 de metri de poarta Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” de la Boboc și în urma căruia un militar a murit, iar alți trei au fost răniți. Cei patru se întorceau dintr-o învoire cu autoturismul unuia dintre ei. Se pare că, din cauza vitezei mari, într-o curbă la stânga, şoferul a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului. Șoferul, caporalul clasa a III-a Comăneci V. Robert George, a murit, iar ceilalți trei colegi au fost răniți.

“În urma impactului, toţi ocupanţii autoturismului au fost răniţi, cel mai grav fiind militarul aflat la volan. Cu toate eforturile depuse de echipajele medicale sosite la faţa locului, caporalul clasa a III-a Comăneci V. Robert George, şoferul autoturismului, nu a mai putut fi salvat. Totodată, un alt militar, cu multiple traumatisme, a fost preluat, în stare stabilă, de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Bucureşt, ultimii doi militari, răniţi mai uşor, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău, unde sunt internaţi în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericol”, se arată în comunicatul Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” de la Boboc.

Caporalul clasa a III-a Robert George Comăneci, de 33 de ani, era din Ploiești și urma Cursul de formare a subofiţerilor pe filieră directă din data de 4.09.2017, fiind angajat al MApN din anul 2009. Era necăsătorit şi nu avea copii.

 

Share.

About Author

Leave A Reply