PESTE 4000 DE BUZOIENI, LA MITINGUL PSD DIN PIAȚA VICTORIEI

0

 

Peste 4.000 de membri şi simpatizanţi din cadrul organizaţiei PSD Buzău, îmbarcați în 80 de autocare, microbuze și mașini personale, au participat aseară la mitingul partidului “împotriva abuzurilor din Justiţie, a abuzurilor de tot felul”, organizat în Capitală.

Președintele Liviu Dragnea a urcat ultimul pe scenă, după o baie de mulțime. El le-a vorbit celor peste 100.000 de participanți despre statul paralel și l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că este “captiv al statului paralel” creat de Traian Băsescu. „Sunt o frăție josnică, o cârdășie periculoasă. Acesta este portretul statului paralel. Putem să-i spunem simplu: Securitatea. Această boală care ne-a făcut să trăim într-o societate măcinată de ură și invidie, această boală care ne-a adus mai rău ca pe vremea vechii securități. Nu sunt vorbe propagandistice, sunt realități de zi cu zi. Staliniștii, securiști vor să ne transforme pe toți într-un popor de denunțători, suntem șantajați să depunem denunțuri împotriva rudelor, prietenilor. Este un plan odios de dezbinare a societății românești, de insinuare a terorii că oricine oricând poate fi luat, că oricine poate fi transformat in suspect. S-a mers mult prea departe. Toți putem fi la un moment dat atinși de mâna lungă a acestui stat paralel”, a spus şeful PSD.

Dragnea le-a explicat ulterior jurnaliștilor de ce a fost nevoie de o manifestație fără precedent după 1989.  „Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive. De a protesta puternic împotriva acestui sistem odios, pe care îl gestionează o mână mai mare de securişti, patronaţi de Iohannis prin uneltele pe care le au, şefii parchetelor, ofiţeri din servicii şi toate portocalele care încep să iasă la iveală. Un alt motiv a fost faptul că am fost provocaţi. Nu te poţi aştepta că PSD, cel mai mare partid din Europa, să-l ameninţi de o lună şi jumătate, să-l jigneşti, să-l insulţi şi să nu reacţioneze”.

 

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply