PETRE EMANOIL NEAGU: “PSD VA ASISTA LA CEREMONIA DE 1 DECEMBRIE DIN MIJLOCUL ROMÂNILOR”

0
Ca reacție la decizia prefectului de Buzău de a interzice primarului municipiului și altor politicieni decât celor de la PNL de a susține discursuri cu ocazia Zilei Naționale a României, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, anunță că PSD va participa la ceremonia de 1 Decembrie din mijlocul buzoienilor.

“1 Decembrie este ziua NATIONALA a TUTUROR romanilor. Din pacate, la Bucuresti, in disprețul romanilor si al respectului fata de instituțiile fundamentale ale statului, presedintele Klaus Iohannis invita pe cine poftește. La Buzău, ca sa-l mulțumească pe seful cel mare, prefectul Aurelia Mitrea vrea sa-l lase doar pe Teodor Atanasiu sa vorbeasca. PNL vrea sa confiște 1 Decembrie si sa faca scandal.
1 Decembrie este ziua TUTUROR romanilor. Este o sărbătoare. Si un prilej ca politicienii sa arate mai multa unitate, sa lase la o parte certurile.
PSD va participa la acesta sărbătoare si va asista la ceremonie din mijlocul romanilor. Voi sta impreuna cu primarul ales al Buzăului Constantin Toma si cu presedintele PSD Marcel Ciolacu. Vom avea invitați mai multi primari din județ. Vom sărbători alături de romani!
Vreau sa le spun buzoienilor ca vom avea grija ca aceasta manifestare sa se desfășoare in liniște, asa cum a fost mereu!”, a transmis pe pagina sa de Facebook președintele Consiliului Județean.

 (P)
Share.

About Author

Leave A Reply