SECRETARUL DE STAT SZOLT GYONGYOSSI: LA LPS BUZĂU S-AU CREAT TOATE CONDIȚIILE PENTRU A FACE PERFORMANȚĂ

0

Prezent la Liceul cu Program Sportiv ,,Iolanda Balaş Soter” Buzău, la deschiderea noului an școlar, secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului Szolt Gyongyossi a declarat că liceul are toate condițiile pentru ca antrenorilor să li se ceară să facă performanță. ,,Sunt impresionat de ceea ce am vazut aici (n.r.-Liceul cu Program Sportiv,,Iolanda Balaş Soter”) şi se vede că domnul director s-a implicat mult, realizându-se lucruri extraordinare. Deci, s-au creat toate condiţiile pentru a se face performanţă, iar acum le poţi cere asta antrenorilor. Trebuie puşi la treabă”.

Szolt Gyongyossi

Alături de oficialul din minister s-au mai aflat viceprimarul Andrei Neder, vicepreşedintele Romeo Lungu, ambii foşti elevi ai acestei instituţii de învăţământ, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Geta Burducea, reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, inspector principal Raul Şocarici. Toţi aceştia, împreună cu directorul L.P.S., Cătălin Cighir, şi adjunctul Cristina Grosaru au transmis câte un mesaj atât elevilor, cât şi părinţilor pentru noul an școlar.

Absolvent al Liceului cu Program Sportiv Buzău în urmă cu 23 de ani, viceprimarul Andrei Neder nu şi-a putut ascunde emoţiile în momentul în care a intrat în această unitate de învăţământ.

,,Evident că emoţiile te copleşesc de fiecare dată ca fost elev. Liceul păstrează urme vagi faţă de atunci când am terminat eu, am văzut că au apărut foarte multe schimbări în rândul claselor de curs, în baza sportivă, o sală nouă, modernă cu tot ce trebuie pentru desfăşurarea unuei activităţi la nivel foarte înalt. Din păcate, rezultate nu sunt pe măsură şi, aşa cum a spus-o şi domnul secretar de stat Szolt Gyongyossi, este timpul să cerem mult mai mult de la antrenorii şi profesorii care îşi desfăşoară activitatea aici. Dotările sunt din ce în ce mai bune, iar domnul director (n.r-Cătălin Cighir) este principalul pion care a ridicat nivelul bazei materiale a acestui liceu, cât mai sus posibil”, a spus viceprimarul Andrei Neder.

Adrian SOARE

Share.

About Author

Leave A Reply