Show-ul ACADELIA – în premieră la Sala Sporturilor din Buzău

0

Delia, artistul cu cele mai spectaculoase concerte din România, aduce cel mai nou și exploziv show al său de până acum la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, pe 9 martie, începând cu ora 20.00.

O figură iconică a muzicii românești și o artistă completă, cu show-uri inovative și productii tehnice grandioase, Delia a avut pe parcursul carierei sale o evoluție impresionantă, fiind mereu prezentă în topurile muzicale. Pasionată de muzica sa și de posibilitățile artistice ale momentului, artista încearcă mereu să ofere ceva nou publicului său. Fie că este o romantică incurabilă, un suflet rebel sau o femeie puternică, Delia continuă să surprindă prin atitudinea sa nonconformistă, muzica îndrăzneață și show-urile de neuitat.

Biletele vor fi puse in vânzare marți, 5 februarie, de la ora 8.00 pe online si de la ora 12.00 la casele de bilete și se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Sporturilor (tel: 0761.769.328), de la Teatrul George Ciprian (tel: 0740.496.561), în punctele de vânzare iaBilet din Buzău (www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/) și online de pe www.iabilet.ro și www.ticketnet.ro.

Preturi Bilete:

Categoria VIP: 199 lei

Categoria 1: 150 lei

Categoria 2: 100 lei

Categoria 3: 60 lei

Share.

About Author

Leave A Reply